کيک فرانسوي
زمان پردازش اجزا | ۱۵ دقيقه |
زمان پخت | ۱۵ دقيقه |
به اندازه کافي براي | دو نفر |
مواد تشکيل دهنده
- دو سفيده تخم مرغ.
- هشتاد گرم شکر.
- پنجاه گرم بادام آسياب شده.
- کره هشتاد گرم.
- چهل گرم آرد.
- عسل سفيد.
طرز تهيه
- سفيده تخم مرغ ، شکر و کره را خوب با هم مخلوط کنيد ، سپس بادام و آرد آسياب شده را اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد.
- مخلوط را در قالب هاي مخصوص کيک هاي فرانسوي بريزيد و آنها را حدود ده دقيقه در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد.
- بعد از بيرون آوردن کيک ها از فر ، آنها را با عسل گرم چرب کنيد.
کيک شکلاتي زنجبيل فرانسوي
زمان پردازش اجزا | ۱۲۰ دقيقه |
زمان پخت | ۹۰ دقيقه |
به اندازه کافي براي | ۲۰ نفر |
مواد تشکيل دهنده
مواد لازم کيک:
- هشت تخم مرغ
- ششصد و ده گرم آرد ، به دو قسمت تقسيم مي شود.
- پانصد و بيست گرم کره.
- يک قاشق و نيم جوش شيرين.
- يک کيلو و صد و پنجاه گرم شکر.
- يک قاشق چايخوري نمک.
- يک فنجان زنجبيل خشک.
- نهصد و شصت ميلي ليتر آب.
- دويست و بيست گرم پودر کاکائو.
- قاشق بيکينگ پودر.
براي کرم شکلاتي تلخ:
- گل رز خوراکي براي “تزئين”.
- دوازده زرده تخم مرغ.
- دويست و پنجاه ميلي ليتر آب.
- پانصد گرم شکلات تلخ.
- چهارصد گرم شکر.
- ششصد و شصت گرم کره.
طرز تهيه
براي تهيه کيک:
- شکر را در ظرف همزن برقي بريزيد و مخلوط کنيد ، تخم مرغ ها را بگذاريد و دوباره مخلوط کنيد ، سپس نصف مقدار آرد ، نمک ، جوش شيرين و بيکينگ پودر را اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد.
- پودر کاکائو را با آب حل کنيد ، در حين چرخش به مخلوط اضافه کنيد ، سپس بقيه مقدار آرد را اضافه کنيد ، زنجبيل را اضافه کنيد ، مراحل مخلوط کردن را کامل کنيد ، مخلوط را به دو قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را در قالب قرار دهيد.
- دو قالب را در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد بپزيد ، و آنها را در فر به مدت هفتاد و پنج دقيقه بپزيد.
براي تهيه کرم شکلاتي تيره:
- شربت را با قرار دادن شکر در قابلمه و بالا بردن آن روي آتش ، اضافه کردن آب به آن و اجازه دهيد مخلوط روي حرارت ملايم در دماي ۱۱۲ درجه سانتيگراد بجوشد.
- زرده هاي تخم مرغ را در همزن برقي بزنيد ، شربت را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد ، شکلات سياه ذوب شده ، کره را اضافه کنيد و همه مواد را خوب مخلوط کنيد.
براي تهيه گاناش شکلات تلخ:
- بعد از قرار دادن خامه فرم دهنده در آن ، يک قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و بگذاريد تا بجوشد.
- خامه جوش را به کاسه اي که شکلات تلخ در آن است اضافه کنيد.
مونتاژ:
- اولين قالب کيک را داخل ظرف بريزيد ، سپس خامه را در يک کيسه شيريني بريزيد و روي صورت کيک بگذاريد ، سپس قالب دوم را روي اول قرار دهيد و دو قالب را کاملاً با خامه کره بپوشانيد.
- روي و روي کيک را با گاناش شکلاتي بپوشانيد و روي کيک را با گل رز تزئين کنيد.
ماکرون فرانسوي
مواد تشکيل دهنده
- نود گرم بادام پوست کنده و ريز خرد شده.
- وانيل
- رنگ
- صد و پنجاه گرم پودر قند الک شده.
- کمي نمک.
- دو سفيده تخم مرغ بزرگ.
- بيست گرم شکر.
طرز تهيه
- سفيده تخم مرغ را با همزن برقي و کمي نمک بزنيد تا مخلوط يکدست شود.
- به تدريج پودر قند را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد ، سپس رنگ ، وانيل را اضافه کنيد و مواد را دوباره هم بزنيد.
- شکر ، بادام رنده شده را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
- مخلوط را در يک کيسه تزئيني براي شيريني ها ، سپس روي سيني فر که با سيليکون پوشانده شده است بگذاريد و سيني را به مدت يک سوم ساعت بگذاريد.
- سيني را در فر با دماي ۱۵۰ درجه سانتي گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقيقه قرار دهيد.
نان تست فرانسوي با کارامل
زمان پردازش اجزا | ۵ دقيقه |
زمان پخت | ۱۵ دقيقه |
به اندازه کافي براي | دو نفر |
مواد تشکيل دهنده
- دو عدد تخم مرغ
- يک قاشق شکر
- قاشق کره.
- يک ليوان شير.
- شش تکه نان بريوش ضخيم.
سارقان کارامل:
- يک فنجان شکر قهوه اي.
- کمي نمک.
- دو قاشق غذاخوري کره.
- قاشق وانيلي.
- فنجان خامه اي.
طرز تهيه
سس کارامل:
- خامه ، نمک ، کره و شکر قهوه اي را با هم در يک قابلمه مخلوط کرده و تابه را روي حرارت ملايم تا متوسط ??قرار دهيد و به مدت پنج تا هفت دقيقه به آرامي هم بزنيد تا مخلوط سفت شود.
- وانيل را اضافه کنيد و مواد را به مدت يک دقيقه بپزيد تا غليظ شوند ، سپس آتش را خاموش کرده و بگذاريد کمي خنک شود ، سپس سس را در يک ظرف بريزيد و کنار بگذاريد.
- تخم مرغ ، شير و شکر را در يک ظرف پخت مخلوط کنيد.
- يک ماهيتابه متوسط ??را روي حرارت متوسط ??تا حرارت بالا بريزيد.
- تکه هاي نان را در مخلوط تخم مرغ فرو ببريد و بگذاريد نيم دقيقه از هر طرف جذب شود.
- کره را ذوب کرده و يک تکه نان را در ماهيتابه اي بگذاريد تا طلايي شود و دو طرف آن را دو تا سه دقيقه برشته کنيد.
- برش هاي نان فرانسوي را روي يک بشقاب بگذاريد و با سس کارامل سرو کنيد .