طرز تهیه کیک فرانسوی
- سبک زندگی

طرز تهیه کیک فرانسوی

کيک فرانسوي

زمان پردازش اجزا ۱۵ دقيقه
زمان پخت ۱۵ دقيقه
به اندازه کافي براي دو نفر

مواد تشکيل دهنده

  • دو سفيده تخم مرغ.
  • هشتاد گرم شکر.
  • پنجاه گرم بادام آسياب شده.
  • کره هشتاد گرم.
  • چهل گرم آرد.
  • عسل سفيد.

طرز تهيه

  • سفيده تخم مرغ ، شکر و کره را خوب با هم مخلوط کنيد ، سپس بادام و آرد آسياب شده را اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد.
  • مخلوط را در قالب هاي مخصوص کيک هاي فرانسوي بريزيد و آنها را حدود ده دقيقه در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد.
  • بعد از بيرون آوردن کيک ها از فر ، آنها را با عسل گرم چرب کنيد.

کيک شکلاتي زنجبيل فرانسوي

زمان پردازش اجزا ۱۲۰ دقيقه
زمان پخت ۹۰ دقيقه
به اندازه کافي براي ۲۰ نفر

مواد تشکيل دهنده

مواد لازم کيک:

  • هشت تخم مرغ
  • ششصد و ده گرم آرد ، به دو قسمت تقسيم مي شود.
  • پانصد و بيست گرم کره.
  • يک قاشق و نيم جوش شيرين.
  • يک کيلو و صد و پنجاه گرم شکر.
  • يک قاشق چايخوري نمک.
  • يک فنجان زنجبيل خشک.
  • نهصد و شصت ميلي ليتر آب.
  • دويست و بيست گرم پودر کاکائو.
  • قاشق بيکينگ پودر.

براي کرم شکلاتي تلخ:

  • گل رز خوراکي براي “تزئين”.
  • دوازده زرده تخم مرغ.
  • دويست و پنجاه ميلي ليتر آب.
  • پانصد گرم شکلات تلخ.
  • چهارصد گرم شکر.
  • ششصد و شصت گرم کره.

طرز تهيه

براي تهيه کيک:

  • شکر را در ظرف همزن برقي بريزيد و مخلوط کنيد ، تخم مرغ ها را بگذاريد و دوباره مخلوط کنيد ، سپس نصف مقدار آرد ، نمک ، جوش شيرين و بيکينگ پودر را اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد.
  • پودر کاکائو را با آب حل کنيد ، در حين چرخش به مخلوط اضافه کنيد ، سپس بقيه مقدار آرد را اضافه کنيد ، زنجبيل را اضافه کنيد ، مراحل مخلوط کردن را کامل کنيد ، مخلوط را به دو قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را در قالب قرار دهيد.
  • دو قالب را در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد بپزيد ، و آنها را در فر به مدت هفتاد و پنج دقيقه بپزيد.

براي تهيه کرم شکلاتي تيره:

  • شربت را با قرار دادن شکر در قابلمه و بالا بردن آن روي آتش ، اضافه کردن آب به آن و اجازه دهيد مخلوط روي حرارت ملايم در دماي ۱۱۲ درجه سانتيگراد بجوشد.
  • زرده هاي تخم مرغ را در همزن برقي بزنيد ، شربت را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد ، شکلات سياه ذوب شده ، کره را اضافه کنيد و همه مواد را خوب مخلوط کنيد.

براي تهيه گاناش شکلات تلخ:

  • بعد از قرار دادن خامه فرم دهنده در آن ، يک قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و بگذاريد تا بجوشد.
  • خامه جوش را به کاسه اي که شکلات تلخ در آن است اضافه کنيد.

مونتاژ:

  • اولين قالب کيک را داخل ظرف بريزيد ، سپس خامه را در يک کيسه شيريني بريزيد و روي صورت کيک بگذاريد ، سپس قالب دوم را روي اول قرار دهيد و دو قالب را کاملاً با خامه کره بپوشانيد.
  • روي و روي کيک را با گاناش شکلاتي بپوشانيد و روي کيک را با گل رز تزئين کنيد.

ماکرون فرانسوي

مواد تشکيل دهنده

  • نود گرم بادام پوست کنده و ريز خرد شده.
  • وانيل
  • رنگ
  • صد و پنجاه گرم پودر قند الک شده.
  • کمي نمک.
  • دو سفيده تخم مرغ بزرگ.
  • بيست گرم شکر.

طرز تهيه

  • سفيده تخم مرغ را با همزن برقي و کمي نمک بزنيد تا مخلوط يکدست شود.
  • به تدريج پودر قند را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد ، سپس رنگ ، وانيل را اضافه کنيد و مواد را دوباره هم بزنيد.
  • شکر ، بادام رنده شده را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
  • مخلوط را در يک کيسه تزئيني براي شيريني ها ، سپس روي سيني فر که با سيليکون پوشانده شده است بگذاريد و سيني را به مدت يک سوم ساعت بگذاريد.
  • سيني را در فر با دماي ۱۵۰ درجه سانتي گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقيقه قرار دهيد.

نان تست فرانسوي با کارامل

زمان پردازش اجزا ۵ دقيقه
زمان پخت ۱۵ دقيقه
به اندازه کافي براي دو نفر

مواد تشکيل دهنده

  • دو عدد تخم مرغ
  • يک قاشق شکر
  • قاشق کره.
  • يک ليوان شير.
  • شش تکه نان بريوش ضخيم.

سارقان کارامل:

  • يک فنجان شکر قهوه اي.
  • کمي نمک.
  • دو قاشق غذاخوري کره.
  • قاشق وانيلي.
  • فنجان خامه اي.

طرز تهيه

سس کارامل:

  • خامه ، نمک ، کره و شکر قهوه اي را با هم در يک قابلمه مخلوط کرده و تابه را روي حرارت ملايم تا متوسط ??قرار دهيد و به مدت پنج تا هفت دقيقه به آرامي هم بزنيد تا مخلوط سفت شود.
  • وانيل را اضافه کنيد و مواد را به مدت يک دقيقه بپزيد تا غليظ شوند ، سپس آتش را خاموش کرده و بگذاريد کمي خنک شود ، سپس سس را در يک ظرف بريزيد و کنار بگذاريد.
  • تخم مرغ ، شير و شکر را در يک ظرف پخت مخلوط کنيد.
  • يک ماهيتابه متوسط ??را روي حرارت متوسط ??تا حرارت بالا بريزيد.
  • تکه هاي نان را در مخلوط تخم مرغ فرو ببريد و بگذاريد نيم دقيقه از هر طرف جذب شود.
  • کره را ذوب کرده و يک تکه نان را در ماهيتابه اي بگذاريد تا طلايي شود و دو طرف آن را دو تا سه دقيقه برشته کنيد.
  • برش هاي نان فرانسوي را روي يک بشقاب بگذاريد و با سس کارامل سرو کنيد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.